Contact

Contactinformatie

Postadres

WatersportReus
Wijzend 1
1614 MD Lutjebroek

Telefoon: 0228-764005
E-mail: info@watersportreus.nl

Contactformulier

Neem vrijblijvend contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

WatersportReus hecht veel belang aan kennis, service en klantvriendelijkheid. Geen vraag is ons teveel en wij hebben voor iedereen een passend en duidelijk advies. Als u anders van mening bent, dan horen wij dat graag. Want alleen met uw opmerkingen of suggesties kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Wij maken werk van alle opmerkingen, suggesties of klachten.

WatersportReus is via e-mail, telefonisch en per post bereikbaar.

https://www.watersportwinkel-reus.nl
http://www.watersportreus.nl

Bedrijfsgegevens
KvK-nummer:37149272
BTW-nummer: NL188359047B01
Rekeningnummer: 1573.45.181

E-mail

U kunt uw vraag het beste per e-mail stellen. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Wij streven ernaar uw e-mail binnen 1 werkdag te beantwoorden. Stuur een e-mail naar info@watersportreus.nl.

Telefoon

Telefonische vragen alleen over vragen met betrekking tot producten op de webshop (service & ondersteuning). Voor bestelling en leveringsvragen gelieve te e-mailen.

WatersportReus is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Een team van enthousiaste en deskundige medewerkers staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Post

Stelt u liever uw vraag per post? U kunt uw brief sturen naar:

WatersportReus
Wijzend 1
1614 MD
Lutjebroek

Wij doen ons best om u binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie te geven.

Service en ondersteuning

Om u zoveel mogelijk van dienst te zijn, biedt WatersportReus onbeperkt ondersteuning op alle bij WatersportReus gekochte producten. Wij beantwoorden al uw vragen. Ons Service Center is op werkdagen bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur op de chatfunctie en email.

1 reactie

  1. goedendag ik heb 2 problemen met de staartstuk van mijn boot het gaat om een maxum 2400 scr 1994 v6 mercruiser ik ben op een zandbank gevaren met een snelheid van ong 40 km pu en toen is het onderste gedeelte [ zwaartje] afgebroken en hij lekt nu olie onder uit de wateraanzuiggleufjes kan er nu al een soort van offerte prijsindicatie voor gegeven worden of moet het geheel eerst uit elkaar? en wat is wijsheid zwaart er aanlassen of reparatiestukje er onder schroeven verder zit er een 4blads rvs schroef onder die beetje beschadigd is is rvs ook te herstellen of zit ik dan direkt aan nieuwe vast? vr gr ronald werkman

Comments are closed.